علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟ جزییات قطعی برق تهران / برنامه خاموشی‌های تابستان اعلام شد؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی در کشور / ادامه اختلال بانکی در انتقال وجه، ثبت چک و اقساط رمزگشایی از پشت پرده تغییرات قیمت دلار/ دلار همچنان ظرفیت کاهش قیمت را دارد؟ آغاز فروش ارز اربعین ۱۴۰۵؛ مشتریان ۳ بانک فقط حضوری خرید کنند آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵ + جدول ثبت نام ارز اربعین ۱۴۰۵ چگونه انجام می‌شود؟ راهنمای دریافت دینار زیارتی + تاریخ ثبت نام

ماجرای توقف تولید خودرو در سال 98 به خاطر تحریم ها چیست؟

اخیراً در شبکه های خبری شایعه ای مبنی بر توقف تولیدخودرو در سال 98 به دلیل تحریم ها پراکنده شده بود که روابط عمومی وزارت صنعت و معدن و تجارت این شایعه را تکذیب کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۸ - ۱۵ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 05
کد خبر: ۲۰۰۷
به گزارش راهبرد معاصر؛این اطلاعیه یادآور می شود خبر نقل شده از سوی مدیر کل صنایع خودرو مربوط به تعهدات خودروسازان در ارتباط با محصولاتی که به دلایل تحریم و عدم همکاری شرکای خارجی قابلیت تامین نخواهند داشت، بوده است و مشکلی برای تولید خودرو های پرتیراژ ایجاد نخواهد شد.

روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت صنعت، معدن و تجارت در اطلاعیه ای، اخبار منتشر شده به نقل از مدیر کل صنایع خودرو درخصوص توقف تولید به دلیل مشکلات ناشی از تحریم را تکذیب کرد.

این مرکز در این اطلاعیه اعلام کرد: علی رغم تلاش استکبار جهانی برای توقف صنعت خودروی کشور، با توجه به نقش مهم و اساسی این صنعت در تولید ناخالص ملی و همچنین اشتغال کشور، وزارت صنعت با برنامه ریزی صورت گرفته با خودروسازان در زمینه تامین قطعات و اجزای مورد نیاز برای تولید انواع خودرو به ویژه خودروهای پر تیراژ اقدام کرده است.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: سال آینده شاهد افزایش تولید نسبت به امسال برای انجام تعهدات مربوط به پیش فروش خودرو از سوی خودروسازان خواهیم بود و تاکید می شود هیچ گونه خللی در تولید این خودروها در سال آینده اتفاق نخواهد افتاد.


این اطلاعیه یادآور می شود خبر نقل شده از سوی مدیر کل صنایع خودرو مربوط به تعهدات خودروسازان در ارتباط با محصولاتی که به دلایل تحریم و عدم همکاری شرکای خارجی قابلیت تامین نخواهند داشت، بوده است و مشکلی برای تولید خودرو های پرتیراژ ایجاد نخواهد شد.

در پایان این اطلاعیه ضمن قدردانی از تلاش همه همکاران محترم رسانه ای و خبرنگاران، خواسته شده است تا در تولید و انتشار اخبار، صحت اخبار را مدنظر قرار دهند.
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار